26.2.07

Ples

Zacalo to ako vzdy, hromadnymi pretekmi kto sa prvy poriadne ozerie a nasledne spolocensky znemozni, aby mali ostatni polotriezvi pol roka o com rozpravat.

Pravnik vidiac, ze tlacim homare, kalamare a ine potvory na stojaka, spytal:
„Nechces si sadnut? Pustim ta?“
„Som presvedceny, ze tie zmluvy pises poriadne, takze nebudem musiet ist sediet a ked, tak si to odsedis ty, takze trenuj.“

Potom chcela jedna robit so mnou krizovy vysluch, podarena. Najviac ma pobavila otazka, ci som zvyknuty, ze po mne baby hadzu maternicami, ze ona by si tiez hodila. To mi asi naznacovala, ze by si chcela zatrtkat. Nestihla chudatko, hadzat vedela ale vyborne, poldecaky. Grcala prva z celej spolocnosti.

Este, ze tam bola s kamaratkou, ta mrcha sa ale priznala az nadranom, ze je z vychodu. A to som sa s nou snazil udrzat pijanske tempo, je jasne, ze som potom neudrzal erekciu ked to bolo nutne.

Rano obidve babenky riesili preco sa zobudili nahe a tvarili sa, ze maju okno. Tipujem, ze ta prva okno mala a ta druha bola diplomat.

24.2.07

Ciel jasny, smer nahodny

Uz davnejsie na sebe pozorujem sebadestrukcne az masochisticke sklony. Teda, nie ze by som tuzil aby ma zena pretiahla pripinacim penisom, ked uz to musi byt, tak aspon nech pouzije velmi vela lubrikantu.

Cely tyzden beham s teplotou, stale je nieco dolezitejsie ako moje zdravie, az piatok som sa prinutil lahnut si do postele a vylezat to. A to len kvoli tomu aby som kvazi zdravy mohol ist cez vikend plnit politicke povinosti na firemnej alkoholickej rozbijacke. Prehovarat dolezitych ludi na spravne obchodne rozhodnutia a dufat, ze mi da ta najkrajsia hosteska. Neda.

Slintam nad zenskymi, ktore sa so mnou zahravaju. Kurva, preco si ja vzdy vyberam zadane alebo nepristupne. Tie vacsie mrchy vidia ako som chyteny na lanku, povolia a zase pritiahnu. Svojimi recami mi vrazaju zeravy razen do tela a kochaju sa ako sa na nom krutim, cervik na haciku.

Bola prebornicka v kuti zeravych raznov, presedeli sme spolu dlhe vecery, poplatil som strasne peniaze za jej zvrhle chute a vysoku reziu. Az zrazu. Zacala rozpravat o svojom poslednom sexe, vedela ma s tym vytocit do nepricetna, ved som nevedel ani ako vyzera jej hola koza. Pocuval som ju, a nic. Vobec ma to nezaujimalo, ona ma nezaujimala. Precitol som, poobzeral sa po snobskej restauracii, usrkol si cerveneho, bielym obruskom dokladne poutieral pery, vstal a nosalantne vysiel von. Ani som na nu nepozrel, potreboval som sa predavkovat vlhkeho vzduchu slobody. Mozem si zacat stavat dalsie prekazky. Cakam na Taxis.

15.2.07

Personalista

Ja som asi fakt jebnuty. Absolvoval som dnes par pohovorov, minuly tyzden som mal pretlak tak som si to ventiloval na zamestnacoch, par som ich vyhodil, skoro defenestroval. Samozrejme, ze potrebujem doplnit stavy, nebudem sam umyvat schody a kurit v kotolni.

Pocuval som tych novych adeptov a vyberal. Ked tak teraz vecer sedim na tymi papiermi, zistujem, ze som vybral tych, ktori maju dcery vo veku 17-25, ale uplne nahovno profesne skusenosti. Som strateg.

3.2.07

Zdrkadlo pravdy

Dnes som isiel k holicovi, trochu skratit tie bujne kadery zakryvajuce zacinajucu plesinu. Strihala nejaka nova, este som ju nevidel. Bol som treti v poradi, tak som mal dost casu sledovat ju.

Mala velmi zaujimavy ksicht. Nepravidelny, ziadna anticka krasa s dokonale rovnym nosom, keby mala silnejsiu postavu tak tipujem, ze oblubuje street box a nos mala parkrat zlomeny. Bez ostychu som ju ocumoval a snazil sa prist na to, co je na nej to podstatne, co ma zaujalo.

Ked som si sadol do kresla videl som ju zrkadlovo. Tak ako vyzerala zaujimavo na priamy pohlad, v zrkadle vyzerala nepritazlivo az skaredo. Opacne zakrivenie nosa bolo prilis napadne, oci posadene nesymetricky. Znepacila sa mi, tak som si zacal citat volne pohodene magaziny.

Pri studii roznych zivotnych navodov, ktorych boli tieto casaky plne, som zasol ako som mohol doteraz bez nich existovat a tak nejak ma napadlo, ze v zrkadle sa na seba pri holeni dokazem pozerat, tak v skutocnosti musim mat strasne dobry a jebavy ksicht. Alebo uplne opacne, v skutocnosti budem vyzerat ako uplny kokot.

Na obed som mal fazulovicu, na veceru fazulovicu, nemozem ist dnes von do spolocnosti lebo ma zduva. Mam toho plny byt, asi by som si mal vyvetrat a nepisat kade-tade sfetovane somariny.