31.1.08

Klebety

Zevraj nemam nic robit tesne pred narodeninami, nebudem mat energiu. Vyflusnuty sa citim uz teraz. Najradsej by som zaliezol do starej susiarne, kde sme obchytkavali vyspelejsie susedky a neskor ich jebavali jedna radost. Celkom sa divim tomu staremu lopuchovi, ktory tam ma teraz kancelariu, ze to tam vie vydrzat. Sa mi stazoval, ze z omietok stale citi plesen. Chcelo sa mi zakricat, to je picacina ty kokot. Ale sak nech si stary uzije kym este nieco citi.

Ked sa mi stary stazoval, stal presne na mieste kde som vyhral jednu zo svojich prvych sidliskovych potycok, ani bit som sa nemusel. Miestnemu vladcovi adolescentnych chuliganov som naflusal medzi oci, presne na koren nosa, taky husty, soplami nazelenany chrachel. Necakal to a nevedel ako reagovat, tych par sekund bez cinov stacilo aby ma okolie mlcky uznalo za vitaza. Aj ked si ma na druhy den pockal pred skolou a zmlatil ma ako zito, skolske veci vysypal do blata a poskakal po nich.

Nastastie to vsetko videl riaditel a mlady sa musel potom zo skoly porucat, mal to uz aj predtym nahnute. Riaditel bol extra cislo, nikdy sa neozenil, kolovali o nom reci, ze je buzna, ked si nevie z ucitelskeho kolektivu, kde bol okrem testosteronoveho telocvikara jedinym chlapom, vybrat sucu zensku. On si vyberal kazdy tyzden inu. Chodil na hospitacie, sledovat ako sa dari kolegyniam ucitelsky vyklad, nikdy nebol spokojny v riaditelni ich riadne zjebal a nasledne obchodnicky pojebal, ze to nepozenie vyssie.

Vyssie to pohnal manzel jednej pojebanej, ktoremu sa nepacilo, ze sa ta jeho zacala stazovat, ze ma maly penis. Neslo mu do hlavy odkial to ta kurva moze vediet. Neskor mu zaplo, ze musela trtkat s inym. Po dvoch pivach a desiatich borovickach nabral odvahu sa jej opytat co a ako. Pri kladeni otazok jej spravil monokel a rozbil papulu. Ze, aby nemohla aspon nikoho fajcit, ked uz ma tu picu zasmradenu riaditelskym puchom.

A to bol riaditel velmi cistotny. Upratovacky bezne kontroloval ako umyvaju chodby pred triedami. Vedro polozene vedla seba, zadok vytrceny vysoko do neba a surovali podlahu. Nieco sa suskavalo, ze ich tiez obcas sekol, lebo upratovacky nemali kam ujst. Zboku steny, v zadku riaditel a pred nimi uz umyte.

Dopici a ze preco sa vsetci drzia toho skolstva napriek tym nizkym platom. Jebu na to.

30.1.08

Na striedacku

Podupkaval som na autobusovej zastavke medzimestkych spojov. Celkom kosa mi bola. Aj ostatni ludia sa chulili do seba, setrili zivocisnym teplom. Autobus meskal uz peknych par minut, sofer si to asi zlizne od skrehnutej masy. Potom prisla strasna kraksna. Sofer sa uz pri otvarani dvier ospravedlnoval, ze museli poslat nahradny kus. Muzealny. Neveriacky som si ho obzeral a pri nastupovani len tak cvicne kopol do naraznika. Na asfalt spadlo asi tak za furik hrdze.

Zistovanie technickeho stavu toho srotu zapricinilo, ze som nastupoval medzi poslednymi. Volne bolo uz len sedadlo otocene proti smeru jazdy. Naladu mi trochu zlepsil blondaty vrabciak sediaci oproti mne. Strapata, vysoke licne kosti, dobre gamby. Myslim, ze moze byt.

Dal som sa do citania. Ta posrata masina mala uplne roztrtkane tlmice, cele osadenstvo poskakovalo v rytme cestych vymolov. Citat som mohol akurat tak z hviezd. Znechute som zacapil knihu a cumel na nocne dediny mihajuce sa okolo.

V zrkadlovom odraze okna som zbadal zmenu v tvari vrabciaka. Nozdry sa jej rozsirili, rychlejsie dvihanie ceckov znamenal zrychleny dych. Stehna zacala tlacit k sebe. Doslo mi to. Ta stetka na tom poskakovani zacala masturbovat! Oci zavrela tak som zazeral priamo na nu. Prsty ruk zovrela v past. Cim vacsi vymol, ty sirsie nozdry. Boh ochranuj SAD a slovenskych cestarov. Aj cez tenku kozu cizmiciek bolo vidiet ako zatina prsty na nohach. Usta zospulila. Uskrnul som sa. S takto naspulenou papulkou vyzerala ako vianocny kapor tesne pred tym ako mu tresnem posledny krat po hlave.

Otvorila oci, ich zelenoseda farba bola trochu prekryta sklenenym filmom. Pozrela na mna, videla, ze viem. Len si prehodila nohu cez nohu a pozerala pre zmenu teraz von oknom ona.

Autobus fukotal, kvilil. Zo soferovho radia sa ozyval vecerny zurnal.

24.1.08

Vytriezveny

Vecer cestou domov ma sprevadzal mesiac. Obrovska gula studeneho svetla. V zivote nenarastol do tejto velkosti. Tronil mi nad ramenami, na dotyk blizko. Pevnejsie som sa rozkrocil aby som tu mesacnu vahu ustal. Nikde ani mracika. Svetlo bolo biele. Pod hohami mi praskotali polamane zmrznute stebla polohnilej travy. Vzduch palil v krku. Zima. Hlavu som zaklonil aby som si lepsie prezrel tmave miesta na mesacnom povrchu. Sal sa mi uvolnil, zviezol na zem, hrdlo objala obruc vsadepritomneho vecerneho mrazu.

Aj z tejto dialky boli vidiet na mesiaci obrovske lany, na jednom pestovali Rusi kukuricu a inych Amici tabak. Mesacne kombajny blikali oranzovymi majakmi. Sichta im koncila, vesmirni kombajnisti si zapalili cigary a pritukli kukuricnym pivom. Idyla.

Vo vrecku mi pipol mobil prijatou sms. Logol som si posledny krat z placatej sklenenej tlapky a nemotornym pohybom ju hodil co najdalej. Sledoval som jej let. V mesacnom svite sa dlho ligotala v povetri. Mal by som ist na olympijadu. Vrhat.

Spravu som si precital dvakrat. Skrehnutymi prstami som natukal odpoved:
„Ale sa nam ten zaciatok roka pekne kurvi.“

Vo vnutornom vrecku som nahmatal dalsiu ploskacku. Prstami som ju nevladal odsrobovat. Zahryzol som sa do nej a potocil. Do nozdier mi udreli prve vypary cerstvo otvoreneho spiritusu. Stale mysliac na prijatu spravu som si logol zhlboka hlavu zalomiac hlboko do zaklonu. Dva glgy.

Mesiac bol stale nado mnou, kombajny zmizli.

21.1.08

Trikrat a dost

Spakruky som si presiel po prave oholenej tvari, zlava doprava, skrabuce miesta som este raz prebehol ziletkou. Pichlava bolest vody po holeni ma vratila do reality. Typek v zrkadle ukazal na mna vystretym ukazovakom, rysy mu stvrdli, obocie sa stiahlo nizsie k ociam:
„Tuto nepojebes, je to tvoja kamaratka, uz si si dost vztahov takto skurvil. Pekne si predtym vyhonis a cely vecer budes slusny.“
Zdal sa mi to vyborny napad, spravil som sa trikrat, aj ked ten posledny bol dost trapenie a meskal som.

Po par hodinach a niekolkych vypitych flasiach vina som to do nej rval len tak pleskotalo a postel skripala.
„Grga, tak takyto koniec som dnes vobec necakala“, sepotala, zatinajuc mi nechty do ramien.
Typkovi v zrkadle nabuduce jednu riadnu prijebem, nevedel som sa spravit.

Zas len silne reci, rano som typkovi v zrkadle len nieco predniesol na temu H:

Hnusne masite pery.
Hriech ich nehryzt.
Hrozne naliate krvou.
Hanbliva otazka.
Huronsky smiech odhalujuci zuby.
Hovadsky biele.
Hlupe nadeje.
Hovno z toho.

Mam rad skurvene vztahy, aspon je co napravat.

9.1.08

Fenomen

Dva dni pred Vianocami som zbadal v obchode zlacnenu Marlenku, v zivote som to este nejedol, ale pocul som na to same ody. Boli v akcii, tak som zobral rovno dve. Pri plateni som zaregistroval nadseny sepot prichadzajucich: "Pozri maju Marlenku, musime najst kde a zobrat tiez zo dve." Pri ostatnych pokladniach mal takmer kazdy aspon jedno balenie. Asi mi nieco uslo kurva, som si hovoril.

Sladke som pocas sviatkov nemohol ani vidiet, tak som ich zobral ako boli, zabalene, na chatu. Tam som ziskal nekonecny obdiv od vsetkych pritomnych zenskych. Ale aby som pici na Marlenku dostal dve naraz do postele, to uz kde sme. Cely spokojny, ze som zvladol obe som lezal medzi nimi, ony trusili zbytky Marlenky do erarnych zasmradenych a semenom dolepenych perin, ked jedna zahlasila:
"Inac, mam recept z internetu na Marlenku, chuti tak isto ako tato original kupovana."
Ta druha ma preskocila lezmo, doteraz neviem ako to dokazala, kolegynu schmatla za tmave kadere az jej par vlasov zostalo v dlani a vyhrozila sa jej:
"Tak to mi donesies."

Dnes som si kupoval na vikend par paklikov travy, nech je ten svet farebnejsi. Stary znamy dilerko mi hovori:
"Mam aj novy tovar."
"Kokot, co si zacal herak dilovat?"
"Ale coby, mam Marlenku v dobrej cene."