24.2.08

Nedelna krizovatka

Od rana sa citim nahovno, tak dusevne alebo ako. Vysral som sa v poriadku, stravou to nebude. Gule tiez po uspesnej noci vyprazdnene, nevyznam sa sam v sebe. Slnko svieti a mna to rozculuje. Mozno to bude tym vcerajskom.

Chytil som ju pod pazuchu a dal sa na prechadzku. Doslova som ju musel vliect, hanbila sa za mna. Ako par sme vyzerali ako otec s dcerenkou. Dcerenka, ktora o pol hlavy prerastla svojho otecka. Otecko, ktory drzi svoju dcerenku za prdel a hole krize. To sa mi len stazovala, ze ju ten jej moc pritlacil v noci o riadiator. Chapavo som ju zohrieval a obcas prstami prieskumnicky vklzol pod rifle a este hlbsie pod biele cipkovane nohavicky. Sucha bola, nevzrusoval som ju. Neskazena, incest jej nic nehovori. Cely vecer som sa ju snazil vypudit z hlavy. Ani chlast, ani penetracia do cudzej diery tomu nepomohla.

Zacinam byt znudeny sam sebou. To je tym zivotom aky zijem, vlastne prezivam. Potrebujem novy adrenalin, zapoloval by som si. Napriklad na toho hajzla co mi minuly tyzden vylopoval auto. Tak slusne sa prepytujem, naco tomu curakovi vyjebanemu budu dva sanony dokumentov? Dosiel mu doma hajzelpapier? Brokovnica s odpilenou hlavnou a nahanacka na Kolibe. Minule sme tam trenovali paintball, v tejto gulickovej discipline je sice zakazane mierit na hlavu a aj tak vsetci moji protivnici skoncili s machulou na ochrannych okuliaroch. Tomuto hajzlovi by som odstrelil hlavu.

Pomaly by ho spustali do hrobu, hrali by nieco rezke do kroku a ja by som mu z tych dvoch sanonov predcitaval. Riadok za riadkom. Keby nezdochol na odstrelenu hlavu, tak by umrel nudou.

17.2.08

Hruskovicove obraty

Do ziary plesovej saly som vkrocil ruka v ruke s ceckatou blondineckou. Prsil som sa ako pav, pysny na dekolt svojej polovicky. Kurva, sa kukajte co som ulovil. Kukali a ja som si uzival rast svojho maleho ega.

Ked sa mi zdalo, ze rast nejak stagnuje, tak som ju zobral na parket. To som sa prekonaval, len nech ma vidi cim viac ludi. Prepotena kosela sa mi lepila na chrbat, motylik skrtil na nevydrzanie, lapal som dych. Cas doplnit energiu, kvalitna hruskovica bol drink vecera.

Prave som sa chystal z pohara vytiahnut kusok hrusky nastoknutej na malom plastovom sparatku ked ma po pleci poklepal jeden zo zavistlivcov. Predstavil mi svoju manzelku, ktora sa hned ospravedlnila a bezala na toaletu. Ritkou krutila velmi erektivne, napasovana vecerna roba zvyraznovala polgule. V rozkroku sa mi nieco pohlo.

Jeho direktivny hlas ma prinutil zdvihnut zrak na jeho uroven. Bradou kyvol smerom k mojej blondine, ktora sa zabavala nedaleko.
„Ked jej ublizis, jedno ako, ci citovo alebo inak, zabijem ta. Je to moj milacik.“
Kazde jeho slovo bolo napachnute par promile. Dost pomiesal podla aromy.

Nadranom sme ležali v potuchnutej hotelovej izbe. Neznasam makke madrace. Clovek si lahne, zabori a viac sa neotoci. Chcela si zapalit jointa, s otazkou v ociach vytiahla fajku a paklik.
„Schovaj to.“
„Preco?“
Namiesto odpovede som trhnutim otvoril dalsiu sedmicku vina. Izbou zavonal korok. Je radost vytahovat flase z plneho kartona. Pocit, ze je stale z coho. Ze bude len lepsie. Chlast ohobluje cloveka na jeho zakladny charakter. Odplavi vychovou nalepene zbytocnosti a vzorce spravania. Spravi z cloveka holeho a bezprostredneho jedinca. Instinkt a pudy, niekedy sa az divim aka svina vo mne drieme. Spit sa pod obraz bozi a potom bezbozne pod nim sulozit.

Strucne som jej opisal hruskovicove vyznanie. Smutne vzdychla, schulila sa, paplon si vytiahla k brade a sepla:
„Ja viem, moj muz je kokot.“
Len som ju suhlasne capol po tom zadku, na ktory ma zbalila.

11.2.08

Je to doma

Taky papucovy vecer to vyzeral byt. Zalahli sme obaja do postele, kratke tutuli mutuli a zaspala. Ja som sa otocil chrbtom, zazol si nocnu lampu a kusol do knihy, taka co sa cita na jeden hlt.

Hlavny hrdina mi bol v celku sympaticky. Agresivitu si chodil vyburit na futbalove stadiony a lamal ostatnym fanusikom sanky alebo ine preslabene koncatiny. Zivot si posieral ako to len islo, ale vzdy sa z toho nejakym sposobom dostal. Potom si ho skurvil uplne, ked nieco clovek poserie tak, ze sa to neda vratit. Ziadne prepac to neurobi. Stalo sa a je to v pici. Pridu depresie, slaby spanok, nocne mory. Clovek vie, ze si totalne skurvil zivot, chvilu rozmysla, ze by spravil este vacsiu kokotinu aby myslel aspon na ine problemy, ale zisti, ze viac sa zivot dosrat neda. Definitivny koniec stupania, nasleduje strmy pad.

Samozrejme, ze za tym bola zena. Ani nevedel, poslapal jej ego dvakrat. To mrchy, ktore nejake ego maju, neodpustaju. Vzdy sa spamataju a pomstu zeru uplne studenu. Na koniec mu odstrihla ocne viecka, lebo sa nechcel divat co s nim robi. Chcela aby sa pozeral, ako on nutil ju pozerat sa do zrkadla, aby videl jej vyraz tvare, ked ju bez pripravy prasil do analu. Dala mu ochutnat chut jeho vtaka, jasne, ze si nedociahol, odrezaneho vtaka mu napchala do huby. Docital som, zacapil knihu a povedal si, nodopici.

Otocil som sa k nej. Pozrel na jej spokojnu tvar uvolnenu hlbokym, obcerstvujucim spankom. Z laveho kutika ust je vytekala slina. Nasieram ju pravidelne kazdy den, zatial mi to toleruje. Svoje ego kroti a drzi ho na uzde. Ale ked to raz prezeniem...

Vyletel som z postele, odisiel do obyvacky, otvoril flasu whisky a rychlo zapol telku, nech tieto domyslave scenare vyzeniem z hlavy. Rano ma nasla spiaceho na gauci s prazdnou flasou pri zapnutej telke s beziacim pornom. Ako inak, nasrala sa.