14.5.08

Zistenie

Sedeli sme oproti sebe po pekne dlhej dobe. Mal som pocit, ze mosty su davno spalene a bude pre mna obycajny clovek na kave, budu sa preberat len vseobecne kecy. Oci a kozy sa jej vobec nezmenili, oci hlboke, kozy velke, zrazu som ich citil v dlaniach a pretekali mi medzi prstami, cumlal som nezvyklo male dvorce.

Komunikacia vziazla len prve dve vety, ked sme hladali spolocnu vlnu, potom sme na nu obaja uvolnene vyskocili a surfovali k spolocnemu cielu. Hrala sa so stopkovu pohara, cez dlhe a maskarou zosilnene mihalnice jej nebolo vidiet ani na duhovku, pozerala pod stol. Stale na mna nepozruc vyslovila zaver, ze po mne este nikoho nemala. To som vedel pochopit, vacsinou ich uplne mimovolne a nechtiac zdeptam tak, ze nechcu vidiet ziadneho chlapa hodnu chvilku.

Prudko zdvihla pohlad, pozerala priamo do mojich oci vysloviac zelanie, ze by chcela sex, so mnou, dnes. Prebehla so mnou prva vlna, vlna suhlasu, toho zivelneho, ziadne uvazovenie, len pud. Teplo podobne orgazmu mi zalialo telo, pocit uplneho uvolnenia a vitazstva.

Na moju smolu uz dlhsie riesim situacie s vyhladom na buducnost, teda domyslam skutky. Nesuhlasne som potriasol hlavou, prekvapene som musel konstatovat, ze ma to ani velmi nebolelo. Ostala mierne zarazena, potom povzdychla len tym svojim tonom, ktorym mi naznacovala, ze som trapny a prilis tradicny. Stratila o mna zaujem a venovala sa jedincovi o kusok vedla, len tak spolocensky. Ten nemal sancu.

Nechcelo sa mi vysvetlovat, ze to s tradiciou a dobrymi mravmi nema nic spolocne. Bol to cisty egoizmus. Nerad si robim zle a ublizujem si. Tie posrate mosty vydrzali, stale som k nej citil nieco viac, bol som znechuteny sam zo seba. Uz davno som sa chcel zamerat inym smerom, brzdi ma to vo vyvoji.

11.5.08

Strip

Do dvoch rovnakych poharov som si nechal naliat dva cire napoje. Tri deci vodky a tri deci mineralky. Do kazdej ruky som chytil jeden drink a pochlipkaval na striedacku. Chcel som s tym vydrzat dlho, mat zamestnanu hubu a ruky aby som sa nemusel venovat tej pipke co sedela vedla mna. Dlho na mna neprivetivo ganila, ked som jej vsak navrhol, ze pojdeme na striptiz, zacala drkotat ako baba na truhu ponukajuca svoje paradajky a tlste dcery s podbradkom na vydaj. V taxiku sedela prva a s radostou stebotala taxikarovi adresu.

Pozeral som na stripterky, raz cez vodku, raz cez mineralku. Cez vodku boli krajsie, plnsie, vyzyvavejsie. Objednal som si vodku do oboch poharov. Ta vedla mna ma drgla, az teraz som zaregistroval, ze cusala celu dobu a uzasnuto pozerala na podium.

„Chcem si to tiez skusit.“

Trochu nechapavo som na nu pozrel. Chytila ma za stehno, druhou rukou ukazala na zvijajucu sa blondinku odhalujucu svoje rodidla.

„Chcem si to skusit, teraz, tu, pred ludmi.“

Dival som sa jej do oci, ci to mysli vazne, mavanim som privolaval casnicku, ktorej som zrekapituloval jej prianie. Kym si to baby vysvetlovali vyprazdnil som oba pohare a kazal si ich znova naplnit.

O chvilu sa objavila na podiu. Postavu mala fakt dobru, tetovanie na krizoch jej ladilo so vzorom na tangacoch. Na druhu stranu treba povedat, ze keby sa nedrzala tyce, tak by sa vyjebala po par tonoch, bola na srot.

Pohodlne som sa usalasil a chcel si toto amaterske cislo vychutnat, hladke strany vnutornych stehien bez cervenych jebakov a inych naznakov podrazdenia ukazovalo, ze flajtru bude mat ozaj udrziavanu. Na mojom stehne som pocitil iny stisk zenskej dlane.

Prilis nahrubo namalova a prisli silno naparfumovana profesionalka sa na mna usmiala:

„Objednaj mi drink.“

Ruku zo stehna nespustila. Nasrala ma, vyrusila ma pri zacinajucom predstaveni, pytala si drink a este nic nedokazala. Keby bola zabavna, tak jej ten drink kupim a ani okom nemihnem, zasluzila by si.

Vynadal som jej do predajnych kuriev. V jednej vete som vyraz kurva pouzil asi desatkrat. Musela tuto vycitku pocut uz viackrat, okamzite zareagovala oznacila ma za primitiva so zakladnym vzdelanim. Tak som ju hnusne poslal do pice, nemam rad, ked mi ludia hovoria pravdu do oci a nie som na to pripraveny.

Konverzaciu som skoncil akurat vcas aby som este stihol za pomaly rolujuce sa nohavicky napchat posledne bankovky, ktore som mal v ten vecer pri sebe. Neskor nad ranom driemala na mojom vankusi, prstom som jej prechadzal po zadku az k tetovaniu, ktore bolo mierne vystupene nad okolitu pokozku. Usmiala sa, no oci neotvorila. Z jej kabelky som si vybral vsetky prachy co som jej nastrkal za tangace.