30.9.06

Doma

Konecne vlastna postel. Hral som tvrdasa a spaval na palube. Pravidelne som sa budil pred svitanim ako ma klepe v spacaku. Krize a rameno v pici.

Obzraty a prechlastany. Doma ma vitali, ty si pribral! Viem kurva. Ved som musel cestovat v teplakoch, do nicoho ineho som sa nezmestil. Ksicht mam ako Bud Spencer, tlste lica mi zatvaraju oci zospodu.

Na chudnutie by som sa vysral a radsej vymenil satnik, ale z vrchu vyzera zase mensi. Este chytim nejaky komplex.

28.9.06

Sailing

Uz dva dni som na jachte. Prdim silnejsie ako fuka. Takze nefuka ani picu, tie dva dni som sa nevygulal ani z mariny. Na zajtra je tiez rovnaka predpoved - Tiho. Nepoznam zatial nikoho kto sa stal kvoli bezvetriu alkoholikom. Blogovat cez mobil je kokotina. Aspon, ze ten morsky vzduch priaznivo vplyva na moje ranne erekcie, aj ked sa ma snazia presvedcit, ze je to zalezitost prostaty a plneho mechura.

26.9.06

Pozdrav, len pre mna

Spravna stetka pri rozlucke hlbkovo pobozka, na kozy si sama prilozi chlapsku dlan a sepne par slov o neuveritelnej potencii a sikovnosti.

Na zaver este potesi oko, lebo vie, ze som voyeristicka svina.

19.9.06

Na dlh

Nemam rad predohru v zenskom ponimani. V mojom ponimani je najlepsia predohra zasunut a prirazat. Tu zensku vzdy nejak pretrpim.

Zapipala mi sms. Mrcha na mne poskakovala so zavretymi ocami, tak som si dovolil tu spravu precitat. Pisala mi dalsia, ze test je pozitivny, mam si pripravit patricny obnos na potrat. Znechutila mi celu jebacku.

V sprche som zo seba zmyval zapach zenskych hormonov a kalkuloval mesacny rozpocet. Tento mesiac to bude tesne, hypoteka, najom, leasing, mobil, bezna rezia na kurvy a este ten pojebany potrat. Uz by mi mohli dat zlavu ako stabilnemu zakaznikovi.

14.9.06

Prilis rychla

Velmi ostre a prisne rysy tvare jej lemovalo na uzko vytrhane obocie. Mala zvyk kusat si lica z vnutornej strany, velmi sexy pri tom spulila papulku. Fajcila zensky dlhe a tenke cigarety, slukovat nevedela. Dufal som, ze ine veci fajci podla vyrobnej smernice.

Mala silne vyhlasenia o svojej pocestnosti a odolnosti voci mojej osobe. Rozpalovala ma, vedela, ze to beriem ako vyzvu. Trochu som ju ozral. Zrazu jej bol plny parket, srsala z nej neukojena zenskost. Nechal som ju chvilu nech sa vyblazni a opadne prva vlna nadrzanosti, aj pomsta sa ma jest studena.

Pri bare som si na stojaka dal vitazne poldeci. Vychutnaval som si jeho horkost na jazyku a bolest zubov sposobujucu kockami ladu v ustach. Prisla zozadu, chytila ma za zadok a strcila mi svoj jazyk s piercingom do huby. Bola citit tabakom, potom a cudzim semenom.

12.9.06

Ostrejsie ako chilli

Po prehratom, iny vysledok neberiem ked hram so zenou, zapase v badmintone som sa chcel v NTC osprchovat. Veselo si tam z dvojmetrovej vzdialenosti do sprch stal typek co sa na kurt len chystal. S kludom, ktory ma vytacal mi povedal, ze hajzle v spleti chodieb nevedel najst.

Dovtedy som nemal rad, odvtedy neznasam, spolocne zariadenia kde ludia chodia polonahi. Aj tak som sa dal ukecat na kupele. Vyfasoval som taku fasa malu handru okolo bedier, plavky boli zakazane. Plachta bola kusok sirsia ako janosikov opasok, myslim, ze visiace gule mi to zakryt nedokazalo, pohlad pre boha. Aspon, ze som si ich vecer predtym oholil. V slapkach som liezol vsade, nechcel som nejaku pliagu plesnivu dostat medzi prsty. Dostal som ju asi medzi lopatky.

Chodim ako chuj po firme, pri vstupe do kazdej kancelarie sa zacnem chrbatom otierat o zarubnu a kolegyne ma musia skrabkat. Najvacsim sympatiam sa momentalne tesia ostre zarubne a poriadne gelove pazury. Vyhrava riaditelova, zarubna aj sekretarka.

11.9.06

Good morning, Vietnam

Stojim na rosou pokrytom balkone a pretahujem si spankom unavene kosti. Na bocnej ulicke zaburaca motor. No zaburaca, skor je to do cerveneho pola vytoceny maly motorcek, este mensieho mestskeho auta. Za volantom zena, rakuske znacky.

Konecne pusta spojku, auto zagumuje na mieste a vyraza ako sialena formula. Na konci bocnej ulicky stoji cyklista, ktory si upravuje tasky s rannym nakupom na riaditkach. Zenska ho ukazkovo zostreluje, po ceste sa valaju rozky, auto je pokryte vytecenymi jogurtami.

Cyklista sa vala po zemi, soferke nadava do pic, jebnutych zenskych a inych mne lubozvucnych metaforickych prirovnani. Okamzite si mobilom foti auto, znacku, zensku. Tu vytahuje nasilne z auta, bude mela. Pohodlne sa opriem o balkonove zabradlie, pripalujem si prvu na lacno a vychutnavam krasu dnesneho rana.

Vyklepana zenska sa trasie ako osika. Cyklista sa k nej naklana, sususu, do uska. Zenska okamzite vytahuje penazenku, zasustia papieriky a na cyklistovej tvari sa objavi blazeny usmev, tvrda mena. Pomoze jej nastupit do auta, zabuchne za nou dvere a za odchadzajucim autom nezabudne zakricat:
„Pekny den zelam, milostiva pani.“
Auto znovu zahuci, zagumuje, nedava prednost na hlavnej ceste, avia to nastastie stiha ubrzdit.

Dnes nejdem nikam, mesto bude plne pic, ktore si vodicak vysulozili.

10.9.06

Vypocitavost

Ozvala sa par minut na to ako som zverejnil inzerat. Predaval som mobil, nechutnu imidzovku fungujucu len na heslo, ktore sa nahodne menilo, teda bol rozjebany na sracky. To som nepriznal, obcas mi to mysli.

Pri predstavovani na mna pozerala o ten okamih dlhsie aby som zavetril jej zaujem. Nemal som co v ten vecer na robote a este ma napadla dobra obranna strategia. Trochu sme dristali, pozval som ju na zoznamovaci drink, potom k sebe domov a tam bez milosti vytrtkal. Na to aka bola kost a koza sa strasne smradlavo potila, zapachala pri tom ako ja ked sa ozerem a na druhy den potim cistu borovicku. Ziadna zena mi este takto nesmrdela, obcas ma riadne naplo.

Rano som ju zase bez milosti vykopol z bytu a kazal na mna rychlo zabudnut. Tvarila sa dotknuto, revala a smoklila celou cestou k vytahu. Okolo obeda mi volala, ze jej nefunguje mobil co som jej predal. Spustil som obrannu strategiu. Nahucal som na nu, ze je urazena kurva a svoje ohrdnute milenecke city si moze realizovat inde, ked som jej telefon daval, tak fungoval, posrala ho naschval ako pomstu. Znovu zacala rumazgat, nebolo jej pre tie sople rozumiet. Zrusil som hovor.

Uz sa neozvala, pica naivna.

8.9.06

Zelena vdova

Cas stretnutia navrhla ona. Nadrzany ako vevericka pocas ruje som prisiel skor aby nemusela sediet sama nad poharom lacneho vina ako kurva cakajuca na zakaznika, snaziac sa pritom tvarit honosne.

Objednal som si kavu. Vypil som kavu.
Obzrel som si pariky v kaviarni, ktore zili v svojom mikrosvete a ignorovali okolie. Olizovali sa, dotykali rukami nad stolom, treli telami pod stolom. Bosym chodidlom ho hladkala v rozkroku, dlhy razporok sukne odhaloval perfektne stehno.

Vypil som z kazdeho nealka v napojovom listku. Upenlivo som pozeral na dvere, kedy sa zjavi. Po case som pochopil, nedockam sa. Unaveno a skleslo som zamaval na obsluhu.

Teply casnik zavrtel ritkou a s dobre hranou ucastou sa ma spytal:
„Neprisla?“

Odignoroval som jeho provokacnu otazku a nenechal ani korunu tringeltu. Uz teraz viem, ze vyhovorku jej zozeriem aj s navijakom, mam na nu slabost.