29.5.13

Rovnošata

Na križovatke som zastal vedľa bieleho autobusu s nezvyklo málo oknami. Klimatizácia mi fúkala do tváre studený vzduch. Na oplátku slnko cez sklo udieralo neúprosnými lúčmi. Cez posledné tmavé okno autobusu sa von pozerala čerstvo oholená tvár bez výrazu a záujmu. Len sa pozerala. Čelo opieral o sklo, okolo sa vytvoril zarosený oblak. Mali sme rovnaké farby. Ja menžestrové sako a on väzenský mundúr. Tmavomodrá.

Mykol som bradou dohora. Akože neverbálna otázka:
“Čo chceš?”
Naďalej pozeral von bez záujmu. Podľa blikajúcich modrých majákov na autobuse ho neviezli domov. Aj keď, to domov bude musieť pár rokov nazývať. Človek si zvykne aj na žriatie hovna. Tak čo sa opúšťa.

Začal som artikulovať na plnú hubu bez toho aby som vydával zvuk:
“Bude dobre.”
Autobus sa pomaly rozbehol. Ja som čakal na svoju zelenú. Nespúšťal som z neho oči. Naďalej ma ignoroval.

Keď som prišiel do kancelárie, čakala ma už sekretárka. Bol čas na poobednú fajku. Bez slov sa dala do práce. Sliny jej tiekli po brade prúdom. Trvalo mi to nezvyklo dlho. Začudovane gúľala očami. Na celom orálnom sexe je najlepší ten moment, keď sa žena pozrie dohora a má ho zatlačený po koreň v mandliach. Bezmocný pohľad cez obrovské vyvalené oči. Vyvalené preto, že sa nevedia nadýchnuť.

Teraz som tie jej veľké zelené oči nevnímal. Stále mi naskakoval ten väzenský mundúr. Len natiahnutý na sebe som ho mal ja a vo vlhkej cele sa odohrával orálny sex. Tváre boli rozmazané. Nevedel som rozoznať či som fajčený alebo fajčiaci. Potriasol som hlavou. Tváre sa vyjasnili.

Zeleonočka prehltla a s úsmevom odklopkala vo svojich vysokých podpätkoch. Minisukňu mala vytiahnutú do polovice šuniek. Mala celkom milé tangáče. Tmavomodré. 

11 komentárov:

Janka povedal(a)...

No esteze oci neboli vo farbe munduru. To by uz nebola nahoda:)

Anonymný povedal(a)...

"Bude dobre" Ta definuje doteraz najlepsie z toho, co si napisal. Proste vidno, ze ten boj dobre vs. zle ta zatial stale fascinuje. Alebo sa nim snazis fascinovat...

Unknown povedal(a)...

pekny psychologicky profil mojej osobnosti, zamyslim sa ci pravdivy :-)

Anonymný povedal(a)...

prosim ta už začni znova pisať

Anonymný povedal(a)...

vole, zacni znovu pisat, internet je uz nuda

Anonymný povedal(a)...

pici Grga, co si sa ozenil?

Anonymný povedal(a)...

Zemrel si na syfilis ?

Anonymný povedal(a)...

ja len dufam ze takyto clovek naozaj neexistuje. lebo teda zle.

Unknown povedal(a)...

Grga piiiiiisss, bo sa nudime kua

Anonymný povedal(a)...

Kedy sa uz vratis z toho bulharska
?

Catherine Cavette povedal(a)...

SPLETNO OSEBNO POSOJILO: HITRO POSTOPEK HVALA ZA KREDITNE PLATFORME.
Na voljo v partnerstvu s strokovnjaki za nepremičnine 24/24 z najboljšimi pogoji in stopnjami financiranja med posamezniki in podjetji.
Kontakt:
Eledgefinance@gmail.com
Hvala vam