14.5.08

Zistenie

Sedeli sme oproti sebe po pekne dlhej dobe. Mal som pocit, ze mosty su davno spalene a bude pre mna obycajny clovek na kave, budu sa preberat len vseobecne kecy. Oci a kozy sa jej vobec nezmenili, oci hlboke, kozy velke, zrazu som ich citil v dlaniach a pretekali mi medzi prstami, cumlal som nezvyklo male dvorce.

Komunikacia vziazla len prve dve vety, ked sme hladali spolocnu vlnu, potom sme na nu obaja uvolnene vyskocili a surfovali k spolocnemu cielu. Hrala sa so stopkovu pohara, cez dlhe a maskarou zosilnene mihalnice jej nebolo vidiet ani na duhovku, pozerala pod stol. Stale na mna nepozruc vyslovila zaver, ze po mne este nikoho nemala. To som vedel pochopit, vacsinou ich uplne mimovolne a nechtiac zdeptam tak, ze nechcu vidiet ziadneho chlapa hodnu chvilku.

Prudko zdvihla pohlad, pozerala priamo do mojich oci vysloviac zelanie, ze by chcela sex, so mnou, dnes. Prebehla so mnou prva vlna, vlna suhlasu, toho zivelneho, ziadne uvazovenie, len pud. Teplo podobne orgazmu mi zalialo telo, pocit uplneho uvolnenia a vitazstva.

Na moju smolu uz dlhsie riesim situacie s vyhladom na buducnost, teda domyslam skutky. Nesuhlasne som potriasol hlavou, prekvapene som musel konstatovat, ze ma to ani velmi nebolelo. Ostala mierne zarazena, potom povzdychla len tym svojim tonom, ktorym mi naznacovala, ze som trapny a prilis tradicny. Stratila o mna zaujem a venovala sa jedincovi o kusok vedla, len tak spolocensky. Ten nemal sancu.

Nechcelo sa mi vysvetlovat, ze to s tradiciou a dobrymi mravmi nema nic spolocne. Bol to cisty egoizmus. Nerad si robim zle a ublizujem si. Tie posrate mosty vydrzali, stale som k nej citil nieco viac, bol som znechuteny sam zo seba. Uz davno som sa chcel zamerat inym smerom, brzdi ma to vo vyvoji.

13 komentárov:

Kozo povedal(a)...

A sme v prdeli, drahi veriaci. grga domysla skutky a nechce si vrznut aj ked o nic nejde.

Anonymný povedal(a)...

Byť dokonalým spaľovačom vlastných mostov - to vyžaduje tvrdý a pomerne dlhý tréning.
Ja mám metódu ľahšiu - zabudnem a a tým vymažem:) Stačí si vycvičiť k dokonalosti len krátkodobú pamäť; dlhodobú nie je treba, zbytočne otravuje:)
Prekvapilo ma, že riešiš už dlhšie situácie s výhľadom na budúcnosť. Niet odpornejšej roboty.
To už je ľahšie kašľať na pálenie mostov.
Alebo sa to naučiť poriadne:)

Anonymný povedal(a)...

Zabudol si tam napísať, že si určite nebol triezvy, lebo takúto ponuka sa neodmieta. Je to minimálne neslušné. Uviedol si dámu do rozpakov a to sa v dobrej spoločnosti nerobí.

Anonymný povedal(a)...

chlapec: A kde tu je nejaká zmienka o dobrej spoločnosti :)
A čo to vlastne je ...?:)
Nejaká triezvosť nemá absolútne nič spoločné s dobrou spoločnosťou.
Dáma (možno) sa v tých rozpakoch ocitla rada, veď všetky skúsenosti sú zberateľským umením, ktorému sa netreba vyhýbať.
Pre seba si neviem predstaviť nič horšieho ako život bez skúseností. Keď je lepšie skóre tých pluskových, zatlieskam životu:)

jazwa povedal(a)...

grga, ty co nam beres idealy o tebe? clovek aby uz ani v to neveril, ze pitic je prasa..sakra aj so svetom, ide to dole vodou s nami!

frida povedal(a)...

v tom to je, ze Grgu nema nikto precitaneho, ani ona nemala, aj ked si myslela, ze ano...a ani on...aj ked si mysli, ze ano..;-)
mosty nespalis nikdy, plati na ne len obchadzka

len by ma este zaujimalo, akymze smerom sa to chces vyvijat, netradicny a nemoralny Grga Pitic...ha?

-- kamikatze -- povedal(a)...

ooo? co sa to tu deje? to akoze uz sa da ist s grgom na vino aj bez toho napatia ci ma na konci pretiahne alebo nie? :P

Kozo povedal(a)...

2kamikatze: chcela si povedat "bez toho sklamania, že ma nepretiahne" ? :)

Lev bez hrivy povedal(a)...

kamikatze: Praveze len teraz by to zacinalo byt to prave napatie. Doteraz by babu pretiahol vzdy, ked by chcela. Teraz by si vsak ani jedna nemala byt ista, ci jeho domyslanie buducnosti zahrna aj jebacku s nou alebo nie. :-)

Ale aj tak si myslim, ze toto pisala nejaka zena, ktorej sa podarilo z Grgu vymamit heslo a rozhodla sa znicit jeho imidz. :-)

Anonymný povedal(a)...

grgol som si pri citani topika a nakoniec ma dojal paradoxom evolucie. Inak mihalnice, duhovka a prsia tvoria tvoje cervene juzne mosty.

felidas povedal(a)...

a nejake nove zistenie by nebolo ? chybas...:-*

Anonymný povedal(a)...

Ten koho poznate ako Grgu uz nie je medzi nami.Zial.

Anonymný povedal(a)...

anonymný: Môžeš vysvetliť bližšie ..?