11.2.08

Je to doma

Taky papucovy vecer to vyzeral byt. Zalahli sme obaja do postele, kratke tutuli mutuli a zaspala. Ja som sa otocil chrbtom, zazol si nocnu lampu a kusol do knihy, taka co sa cita na jeden hlt.

Hlavny hrdina mi bol v celku sympaticky. Agresivitu si chodil vyburit na futbalove stadiony a lamal ostatnym fanusikom sanky alebo ine preslabene koncatiny. Zivot si posieral ako to len islo, ale vzdy sa z toho nejakym sposobom dostal. Potom si ho skurvil uplne, ked nieco clovek poserie tak, ze sa to neda vratit. Ziadne prepac to neurobi. Stalo sa a je to v pici. Pridu depresie, slaby spanok, nocne mory. Clovek vie, ze si totalne skurvil zivot, chvilu rozmysla, ze by spravil este vacsiu kokotinu aby myslel aspon na ine problemy, ale zisti, ze viac sa zivot dosrat neda. Definitivny koniec stupania, nasleduje strmy pad.

Samozrejme, ze za tym bola zena. Ani nevedel, poslapal jej ego dvakrat. To mrchy, ktore nejake ego maju, neodpustaju. Vzdy sa spamataju a pomstu zeru uplne studenu. Na koniec mu odstrihla ocne viecka, lebo sa nechcel divat co s nim robi. Chcela aby sa pozeral, ako on nutil ju pozerat sa do zrkadla, aby videl jej vyraz tvare, ked ju bez pripravy prasil do analu. Dala mu ochutnat chut jeho vtaka, jasne, ze si nedociahol, odrezaneho vtaka mu napchala do huby. Docital som, zacapil knihu a povedal si, nodopici.

Otocil som sa k nej. Pozrel na jej spokojnu tvar uvolnenu hlbokym, obcerstvujucim spankom. Z laveho kutika ust je vytekala slina. Nasieram ju pravidelne kazdy den, zatial mi to toleruje. Svoje ego kroti a drzi ho na uzde. Ale ked to raz prezeniem...

Vyletel som z postele, odisiel do obyvacky, otvoril flasu whisky a rychlo zapol telku, nech tieto domyslave scenare vyzeniem z hlavy. Rano ma nasla spiaceho na gauci s prazdnou flasou pri zapnutej telke s beziacim pornom. Ako inak, nasrala sa.

9 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

daj nazov knihy :)

Svet za zrkadlom povedal(a)...

Si tak uzasne samonasieraci. :-) Ale aspon viem, preco necitam prijebane romany.

Anonymný povedal(a)...

aj ja chcem tu knihu! a ak nahodou neni (co teda pochybujem, lebo na celom svete verim okrem seba hned tebe druhemu najviac), tak ju napis :))

Unknown povedal(a)...

No ja tak odveci do diskusie, ale nema niekto kontakt na hladku (http://hladka.blogspot.com/)?

Anonymný povedal(a)...

Nasieraš ju každý deň a doteraz Ti to tolerovala? A teraz, keď si ju ani nenasral, Ti to už netolerovala?:)
Darmo, máš to ťažšie ako knižný geroj...:)

Kozo povedal(a)...

Ten kontakt na hladku by zaujimal aj mna. Sa k nej nemozem dostat a tak dobre sa citala :(

Unknown povedal(a)...

nuz chlapci, hladka si spravila zo svojho blogu luxusnu klubovu zalezitost a nam obycajnemu plebsu nezostava nic ine len s vyplazenymi jazykmi pozerat na bohato tapacirovane zamknute dvere, slintat a domyslat si co znamena to ochkanie za tymi dverami .-)

Anonymný povedal(a)...

No mne sa to zdá zase parádne.Mám otázku priatelia.Ste ma tu tak napačmali, že som sa rozhodol, si tiež trochu užiť free writing.Spáchal som si blog spot.Problém je ,že už mám nejaké veci v pc a rád by som ich na blog natiahol.Len nevidím ,že ako.To nebodaj musím písať všetko priamo na blog???Dakujem za odpoved.Kludne aj tu

Anonymný povedal(a)...

hmm pan cita welsha ;-) precitaj si este acid house, to sa ti bude tiez pacit