4.8.08

Oholit, ostrihat

Skusmo som si nafukoval lica na dva velke gulate balony a pozoroval v sklenenom odraze autobusoveho okna ako mi to deformuje tvar. V poslednom case ma do nich vsetky rady stipu, sklonia sa ku mne a rozpravaju ako s batolatom, take dementne tutuli. Ucitil som na sebe pohlad z naprotiveho sedadla. Nechcel som sa pozriet priamo, pozorujuci clovek sa citi ako prichyteny pri cine. Skusil som to znovu cez okennu tabulu. Zistila to vsak, zrak sklopila ku svojej knihe.

Ako keby ma ovalilo. Hltal som tu kombinaciu, ktora sedela naproti. Velke cecky v este vacsom vystrihu, dlha blond hriva ledabolo uchytena do konskeho chvosta, lezerne prehodena noha cez nohu v kratuckej minisukni, stehna prilepene vlastnym potom na kozenkovu sedacku. Zelene oci zaborene do knihy, ktoru drzala v krasnych rukach. Pri pohlade na zensku dlan a prsty vzdy ako prve predstavim ako by to vyzeralo keby ma honila, ta ruka musi pasovat na moj penis, sulad v kazdom dotyku. Splnala vsetko do bodky. Ta kniha, to bolo mavanie cervenou vlajkou pred rozzurenym bykom. Ruzovy obal, pasoval jej k nechtom, s vyraznym napisom Porno.

Premkol ma hnusny pocit zistenia. Nechcel som ju mat pri sebe ako ozdobu, co robim bezne s peknymi kusmi, ked sa potrebujem niekde povytrcat v spolocnosti. Chcel som ju mat len pre seba, kurva, ale len pre seba a navzdy. Chcel som ju zozrat. Hned na mieste, aby ju uz nikto nemohol ocumovat ako to robila vacsina chlapov v autobuse, aby sa jej nikto nemohol dotknut, venovat jej jedinu myslienku. Mal som chut skocit na nu, zahryznut jej do toho prekypujuceho dekoltu, ceckov derucich sa zo zovretia ciernej podprsenky, vytrhavat z nej kusy masa a na mieste ju absorbovat. Bol som ochotny zlizat aj ten pot z kozenkovej sedacky. Privlastnit si absolutne vsetko co s nou suviselo.

O par okamihov neskor som sa pozoroval uz v skutocnom zrkadle v holicskom kresle. Neuveritelne nizko polozena druha brada ma presvedcila, ze taketo prezieranie nie je vobec na mieste a lepsie urobim ked ich budem nadalej poslusne nahanat alebo podradne behat za zadkom, skrceny a prijat dalsi ojeb.

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

uplneta chapem, kniha je to famozna, irvine welsh a takato samica dokopy to je vrazedna kombinacia.
pomykovo

Anonymný povedal(a)...

K holičovi chodíš mestskou dopravou?
Nabudúce si sadni hneď za šoféra, je odtiaľ najlepší pohľad do spätného zrkadla. A nebude Ťa pri tom rušiť žiadny protisediaci:)

Anonymný povedal(a)...

Sorry, Grga, ale na starobu ti zajebáva.

Lilla povedal(a)...

vidis, keby si k tomu holicovi siel autom, vobec by si nemal take smutne myslienky o prezierani sa :)

ozaj nevies, co sa stalo s cicou-micou?