12.7.11

Zaradiť sa

Podľahol som čaru tmavých áut. Keď je takto teplo musím vždy chvíľu počkať. Naštartujem len s jednou rukou načiahnutou do toho horúceho pekla, klímu vyhulím naplno, zavriem auto a čakám kým trochu vychladne.


Nebolo sa kam schovať, tak som nervózne obiehal okolo vrčiaceho auta a hľadal najbližší tieň. Pod tým jediným stromom sa schovávala mladučká blondínka venčiaca psa. Mala len vrch plaviek a kratučké, belasé elasťáky do polovice šuniek, bola naostro. Medzi týmito dvoma kúskami oblečenia sa týčilo obrovské, špicaté a nahé tehotenské brucho. Povera tuším hovorí, že v špicatom je chlapec. Dlho som z nej nemohol spustiť zrak, pôsobila na mňa vulgárne nahá. Vypuklé brucho bolo na nej to najintímnejšie a aj tak to vystatovala okolitému svetu. Dosť ledabolo, výraz tváre zračil opovrhnutie všetkým naokolo. Keď zistila, že na ňu čumím, opovrhnutie obrátila mojim smerom.


Nedávno som takto obzeral jednu ryšaňu. Chodievala na obedy pravidelne, vždy v rovnakom čase. Vlasy mávala zvlášte zachuchvalcované a vypnuté dohora. Pôsobila na mňa živočíšne. Ako žena pri jebačke, ktorá sa nehanbí. Prežíva emócie nahlas a vôbec tento hlasový prejav neregistruje. Rád som sa na ňu pozeral, začal som chodiť na obedy v rovnakom čase. Chutilo mi. Dostal som chuť aj na ňu. Počkal som na ňu na chodníku.


Myslím, že sa schyľovalo k dažďu lebo pridala do kroku. Ledva som sa stihol predstaviť, slušnosť káže začať predstavením sa, pozrel som jej do očí. Boli zelené. A prečítal som si odpovede na svoje otázky, ktoré som sa chystal položiť. Všetky boli záporné. Vetu som dokončil a rozmýšľal ako to tento človek spravil, poslal ma dopiče a nepovedal ani slovo.


Vanda piča nebude, vždy písala s vkusom. Jej krátky test ako zistiť svoju kvalitatívnu triedu som si nerobil, veď ženy tú svoju aj tak nemajú napísanú na čele. Klamú telom, očami a o rečiach ani nehovorím. A vôbec, úspechy podľa návodu nudia.

2 komentáre:

Janka povedal(a)...

O úspechu stačí byť presvedčený na 100% už dopredu. Nech sa týka hocičoho. Mne to takto funguje už takmer 6 desaťročí:) Akurát že človek by nemal byť večne nenažratý na všetko, čo vidí okolo seba. Stačí byť nenažratý len na to, čo nevidí každý okolo:) Tam je kvalita, o ktorej úspechu sa oplatí nechať sa presvedčiť. Ľahké, nie..?:)

gigi limbova povedal(a)...

posledná veta je pravda akože prd horí heh.
"Víte, že když kouříte, vdechuji Váš kouř !?!", "To je dobrý, koupíte mi pak drink"