23.4.07

Pasivny odposluch

Bavi ma pocuvat, nemusim si drat hubu naprazdno. Ked mam pocit, ze mam nieco povedat, len aby nebolo ticho, nepoviem nic. Ticho je super. Ked ticho nie je trapne, tak je to spravny spolocnik.

Nebavi ma vsak pocuvat picoviny. Furt to iste dookola. Deja Vu. Kazdy den v tom istom potoku, v tej istej smradlavej stoke. Tie iste sracky.

Kazda druha ma zle spomienky na detstvo, foter bud agresivny alebo alkoholik, alebo kombinacia v nejakom pomere tychto na Slovensku vzacnych vlastnosti. Od mala si hovorila, ze jej partner bude iny. Kurva zivot to vsak zariadil, ze frajer je fotrov lepsie vydareny klon. Kazda zo spominanych cnosti dotiahnuta do dokonalosti. Nema vsak silu ho opustit. O nu aj tak nejde. Co by si on pocal bez nej. Ona mu chce dobre. Ona ho zmeni. Ona sa o neho postara, sam by neprezil.

Skapte obaja, egoistickych kokotov a zadubenych pic je na kazdom rohu dost.

23 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

du hast (schon) wieder recht. shit.
f.s.

-- kamikatze -- povedal(a)...

jej Potentny, zacinas zniet ako kardinal korec (h16)- "Stále tie isté pi*ovinky, tie isté sračky... pohlady a pri*ebané reči, ja sa na nich u*ebávam lebo ich mám v pi*i." este popros grima nech ti k tomu zbucha nejaky podmaz a skus rapovat :)))

Pecosita povedal(a)...

a teraz, kto je tu ten jebnutejsi? on, ci ona?

Anonymný povedal(a)...

ehm.

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

svet je plný spasiteliek :o)

v mojom eord verification je VPN :o), znamenie???

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

napadol mi text jednej pesničky:

človeka neprerobííííš, to sa skrátka nedá, ten sám si postaví krííííž kto vlasnú dušu predáááá

no ale priznajme si (že ruku na srdce) každý z nás už chcel niekoho zmeniť, aj keď iba trošíčka, teraz už vieme, že je to nemožné :o)

a takej treba zaspievať (poriadne nahlas) že:
ehm, ehm...
Ouoooou moja naivná, nikdy to tak nebude, ou ouuuu moja naivnááá život je už takýýýýýýýýýýý :o)

Lilith povedal(a)...

Presne ako vravis, takych ludi je vela, ale PRECO TO TIE ZENY TRPIA??? To nechapem. Preco sa nezoberu a neodidu? To je skryty masochizmus. Alebo cista blbost. Laskou by som to urcite nenazyvala.

S. povedal(a)...

no a co?! ved take typy sa navzajom potrebuju. nezmeni sa to, lebo ONI to zmenit nechcu. tak nech si to uziju. mam na haku, ked si niektori vzajomne idu dlhodobo liezt na nervy a kazit zivot. ale pocuvat o tom... ble!

Anonymný povedal(a)...

Ale nununko, snad ta to tak nepodrazdilo a ak ano, aky s tym mas problem ty? ;-)

Anonymný povedal(a)...

svata pravda, pocuvat tieto pi*oviny od kazdej druhej baby, ktora si sem-tam vyhodi z kopytka a na rano zacne vypravat, ake to ma s frajerom tazke a nevie ho opustit - to je fakt hruza.

Anonymný povedal(a)...

..grga je tusim nasraty?! :)..menis sa, vies o tom?

Anonymný povedal(a)...

akoze nic proti zenam ale vsetky su rovnake, ja ho zmenim, on bude iny a aj tak sa stale len utesuju a nic nerobia, btw keby chcel tak sa zmeni sam ale nechce takze su obaja rovnaky a netreba si ich vsimat

tommy povedal(a)...

..no, sak a naco to pocuvas?? Naco robis butlave vrby zamindrakovanym zenskym, jak posledny a zufaly romantik ?? Hadam si na to uz velky, ci nie?? Posli rovno do prdele, uvidis aky je to super a fajn pocit :))))

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

základom celého vzťahu "žena spasiteľka vs. muž úplný k***t" je, že ani jeden z dvojice netrpí a dokonca sa v takom vzťahu vyžívajú, a ďalej nie sú dôležité polemiky o tom prečo to robia, ale prečo to grgáč počúva :o)

Anonymný povedal(a)...

...pocuva to, lebo sa mu ta dievcinka(y) paci(a) a dufa, ze nakoniec mu z toho nieco kvapne, inak by sa zdvihol a nevyhrieval barovu stolicku vedla nej, chaaaaaa ;-)

umbrella povedal(a)...

chilli ale toto je jediný akceptovateľný dôvod :o)

Daily Whinger povedal(a)...

Grga, kde na tie buchty chodis? Mne sa este nijaka nestazovala. Alebo to len nepocuvam, teraz neviem.

Skus sa orientovat tak na generaciu-dve nizsie (minus desat az patnast rokov) a zistis, ze zabky su celkom prijemne. Mozno si nepokecas, ale aspon ta nebudu stresovat.

germa povedal(a)...

a znovu sa potvrdilo to, čo som tu už raz povedala - grga je dobrák od kosti, zakrývajúci svoju dušu p*...ami až na pár skvostov, ktoré tu i tam popísal

Disposable povedal(a)...

gwu: cize zaver z toho - tieto zeny by mali dostat cestne clenstvo v armade spasy ? :)
grga - vytlac si Diplomy - Cestna clenka armady spasy a a rozdavaj ich

Ivana povedal(a)...

disp: možno by aj mali, veď sú také obetavé :o)

S. povedal(a)...

jo, ale mohli by fakt ist radsej do armady spasy a zachranovat dakoho, kto o to stoji ;)

Disposable povedal(a)...

no jo ..len problem s tym je ze armada spasy nerozprava kazdemu na pockanie koho zachranuje a ako tym trpia ;)

užoffka povedal(a)...

Matky Terezy modernej doby..: D