15.10.06

Eva a Eva

Obe sa poznali este z pubertalnych cias a netitulovali sa navzajom inak ako kurva. Obidve sedlali rovnake audiny za par milionov. Vsetci sme sa stretli na beneficnom vecierku.

Prva Eva je uspesna podnikatelka. Je viac nenazrana ako ja, nestaci jej dom pod Slavinom s rozlohou vacsou ako je skolska telocvicna. Ked sa dopocuje, ze niekto v jej okoli kupil nehnutelnost na chorvatskom pobrezi, musi si zaobstarat nieco podobne, viac na ociach a hlavne aby o tom pisali v Plus 7 dni. Venovat sa teda ona vie, mohla by robit profesionalnu spolocnicku. Chlap si pri nej pripada neskutocne vtipny a neodolatelny, hlavne ked ho okamzite vyfajci pri najmensom naznaku tejto potreby. Staci aby mal stol trocha dlhsi obrus. Mal.

Zistovala moj spolocensky status a farbu kreditky, zlata nie je, viditelne ju to rozladilo. Chcel som ju povzbudit tak som sa jej opytal ako sa ma jej sestnast rocna dcera. V strnastich sa stala zavislou na heroine a od patnastich fungovala na telefonicky escort. Len zasycala pomedzi zuby:
„Ty slizak.“
Usudil som, ze na veci sa nic nezmenilo a dcera isla dole s cenami.

Na rameno ma poklepala druha Eva, ktoru som dovtedy nepoznal. Velmi ju tesilo, ze som jej menovkynu tak vytocil. Dali sme sa do reci, v umeni ukojit chlapovo ego v nicom nezaostavala za svojou sokynou, na rozdiel od nej to robila profesionalne. Mne v ten vecer gratis, len tak, za zlepsenie nalady.

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

meno prvej ženy a podobnosť s ostatným čisto náhodná - nie si adam?

sas povedal(a)...

Hehe, takze to bola od nej beneficia len a len pre teba :))) Grgovi bolo bene :))

Anonymný povedal(a)...

chuj

Anonymný povedal(a)...

ale preco hned tak prisne? co je na tom zle, ked niekto pise o svojich erotickych predstavach?

Anonymný povedal(a)...

mas problem? ak nie, tak rychlo mozes mat. :-)

Anonymný povedal(a)...

Ale Evo proc zrazu ty vyhruzky :o)
Zatim sice spavam klidne ale clovek nikdy nevi .